KUNDEANBEFALINGER
1 (2).jpg
”Kjempefornøyd. For første gang at jeg kjørte ned mot 0.5l mila. Og bilen mista festet når jeg dro på fra 1.gir“

– Alfa Gulietta

2016-04-14 11.31.21.jpg
”Fornød kunde kom inn med 90 hk, 215 Nm- Har nå 118 hk og 280NM“

– Partner chiptuning

1.jpg
”Kom hem med 265 Hk, Kom med 224, Sparar ôver 10% drivmedel!.“

– Mercedes Viano

2016-04-14 11.31.21.jpg
”Kom med 116 Hk. körde hem med 153 og i tillegg 30% mere NM helt fra kjelleren. “

– Toyota Previa

2015-11-04 08.20.24.jpg
”Hei. Ny pers i lavt forbruk Krs-Oslo,uten en gang å prøve. Ned fra 0,54 til 0,50 pr mil. Langt mere komfortabel kjøring med mindre giring og godt bunndrag. Ikke minst deilig å kjenne at det sparker litt ekstra når man drar på. Takk for bra jobb!“

– Berlingo Hdi

2015-04-21 17.08.48.jpg
”“

– Subaru Impreza

DSC00067.JPG
”Bra! Bilen ble som om den er originalkjöpt med en større motor. I tillegg bruker den mindre drivmedel på lugn körning. “

– Mercedes 220 CDi

DSC00007.JPG
”Dette funka bra!“

båtg.png
”Resultater på min båt er økning av toppfart fra 35,5kn til 38,9kn og i marchfart på 32,5kn er dieselforbruk uten chip 60liter/time og med chip 52 l/h“

– Volvo D6 370

P6190095.JPG
”Kom med en A4, gikk igjen med noe som minnet mer om en S4. Nå blir det lang tur til Tyskland :)“

– Audi A4 2010 143 HK

Finn din bil

Høstens kampanj har startad :)

CHIPTUNE DIN BIL HEMMA!

Up til 35% mer power

100% nöyd garanti-+ Motorgaranti

CHIPTRIMNING OCH LEDANDE TEKNOLOGI – MÅSTE LÄSAS!

Vi på Bestchip låter aldrig kvalitet gå ut över ”Bekvämlighet” vid montering.

Trimningen på en bil från 2005 är inte lik trimningen på en ny bil idag. Det säger sig nästan självt.

Därför kan man inte alltid säga: Vi har den enklaste monteringen du kan finna på marknaden!

Vi på Bestchip låter aldrig kvalitet gå ut över ”Bekvämlighet” vid montering.

 

Vår tyske leverantör utvecklar kontinuerligt den bästa trimningen för din bil.

 

Detta innebär att för att utveckla en optimal chiptrimning så måste man på en del bilmodeller ha mer än en anslutning i motorrummet. Datorn i moderna bilar är komplicerad!

 

Bara det sista året har vi kommit med:

Det är mer och mer vanligt med flera anslutningar på motorn.

Det är ny programvara som ”grundpaket” i alla trimset.

Det är helt ny hårdvara i alla trimset.

Det är helt ny box med överlägsen vatten- och stötsäkerhet.

-----

 

Utöver detta får du monteringsanvisning på svenska, och med bilder som förklarar exakta anslutningspunkter!

Du har vårt specialteam i ryggen som trimmat bilar i många år och har erfarenhet från trimning av flera tusen bilar.

 

 

Se också ”Multifunktionell programvara”

 

180658221.jpg
MULTIFUNKTIONELL PROGRAMVARA

För att uppnå max effekt, vid 100% gaspådrag så fordras maximal ändring på alla områden i motorn. Exempelvis mängden bränsle, bränsletryck, tändningsinställning, turbotryck och andra parametrar.

Les mer »
178792990 (ny).jpg
Avgifter

Vissa personer hävdar att man kan använda tuning på bilen inom vissa gränser och att det inte medför någon avgiftsplikt.
Bestchip tar generellt avstånd från sådana påståenden.

MEN: Trots att vi troligen är det största företaget med flest kunder 2010 så har ingen av våra kunder hört av sig och berättat att de har kontrollerats på grund av tuningen – inte en enda.

Les mer »
Vill du chiptrimma din bil? Chiptrimning av din bil med ekonomiprogram.

Det rör sig inte om något slags trolleri, utan handlar i stort sett om tre grundläggande saker. Precis som i det dagliga livet gör man hela tiden småfel även när man kör bil. Om du dels följer dessa enkla riktlinjer och monterar vårt chip tuning sett kommer du att se en stor förändring när det gäller drivmedelsekonomin. Det hör inte till ovanligheterna att man sparar 20-30 % på drivmedel!

Les mer »
Bensin trim och trimbox bensin. Mest effekt i Sverige.

Bensin trim för 3 250 kr. Bäst effekt och specialutvecklat nordiskt ekonomiprogram. Testa ditt set innan du betalar. Läs mer här.

Du hittar de bilar som vi kan erbjuda bensin trim för i nätbutiken mitt på sidan.

När det gäller kvaliteten på våra trimbox bensin sett rekommenderar vi en artikel som tar upp produktionslinjerna och en del om hur denna marknad fungerar: Chiptrim och kvalitet.

Tidigare har man oftast bara kunnat använda tuningset på dieselbilar och inte på bensindrivna bilar. Hur kommer det sig att man kan det nu?


Först och främst är det viktigt att påpeka att när vi talar om bensin trim via box så gäller det nyare bensindrivna bilar med turbo.


En av de största skillnaderna mellan trimning av bensin- och dieseldrivna bilar är att en dieselbil svarar mest utifrån anordningen runt insprutningen av drivmedlet. En bensinbil svarar mer utifrån turbons tryck.


Det er nu också möjligt att avläsa turbotrycket via en extern enhet. Man kan därmed hämta de parametrar som är nödvändiga for att optimera bilen med bensin trim.

I och med att bilar idag blir mer och mer individuella och speciella så är detta en teknik som på senare tid har behövt utvecklas för att få en acceptabel effekt även på dieselmotorer.


Det är viktigt att påpeka att även om man läser av bilens turbotryck så görs detta på ett 100 % säkert sätt. 
Vi gör inget som rör inställningen av bilens säkerhets- och varningssystem.
Detta innebär stor trygghet för dig!

Du vet därför att om du använder vår trimbox bensin så lever bilen i högsta välmåga när det gäller tryck och temperaturer som med god marginal håller sig inom de specifikationer som tillverkaren har fastställt.

 

Til hovedsiden 

Fernbedienung.jpg
ON - OFF SWITCH

Detta är en ON - OFF omkopplare som är som du verkligen vill ha den. Där du vill - På nyckelknippa – eller fast monterad var som helst i bilen.

Les mer »
Montering av ditt dieseltuning sett. Svensk monteringsanvisning.

Den medföljande bruksanvisningen förklarar enkelt – på svenska och med bilder – hur du hittar den kontakt som ska användas och hur du så monterar den på rätt sätt! Inga justeringar är nödvändiga! Alla chiptrimmoduler från BestChip är inställda för säker körning och max. effekt under alla förhållanden.

Les mer »

Før i tiden, når det ikke var vanlig med turbo på en standard bil. Da trimmet vi bilen.

Dette ville si at vi måtte enten bytte deler i motoren eller modifisere deler av motoren. For å snakke PC språk, man måtte gjøre noe med « hardwaren» av motoren.

I dag, så er det chiptuning som er ordet. Mao vi gjør noe « softwaremessig» med bilen.

Det er to hovedårsaker til dette.

 Turbo og data. Da har man en bil som egner seg godt for chiptuning. Man kan i dag endre hvordan såkalte parametere som styrer for eksempel turbo og innsprøyting operer. Så for å lage en forskjell på måtene så kan en enkelt oppsummer: 

  • Chiptuning er å endre softwaren i bilen.
  • Trimming er å endre -  modifisere deler på motoren eller tilhørende deler.

 

Chiptuning på 1990 tallet

I løpet av 90 tallet kom de små lettløpte diesel turbo bilene på markedet. Disse fikk da en akselerasjon som med like HK kunne måle seg mot bensin. Men andre fordeler som ett kraftigere dreiemoment lengre nede på turtalls ( rpm) området. Fordeler var lavere forbruk for kunden og mindre giring. For samfunnet også lavere negative utslipp enn før.

Disse bilene hadde turbo og etter hvert mere og mere avanserte data maskiner.

Her startet for alvor chiptuning.

På 90 tallet når en chiptunet bil så var ord som å «lodde» chip vanlig.

Chip i seg selv er en liten « brikke» inne i bilen data maskin ( Ecu ) som inneholder data. I dette tilfellet data som styrer motoren både mht drivstoff og turbo trykk. Denne lagrings enheten i Ecuèn kalles en chip, derav navnet chiptuning.

Som kjent blant DVD plater, så er det noen som kan brennes en gang, andre Dvdèr flere ganger. Chiptuning i denne perioden ville ofte si at chippen måtte loddes ut av bilens Ecu, kopieres, lages nytt program, og så programmere ny chip. Så måtte denne loddes inn i bilen og bilen var så chiptunet.

Heldigvis er chiptuning blitt enklere etter hvert J

I denne perioden var det også ofte at en måtte gjøre spesielle grep når en en chiptunet biler med automat kasse. Skulle chiputningen være 100% så måtte en endre parametere som styrte dette.

 

Chiptuning fra 2000 - 2008

Fra denne perioden ble bilens ecu ytterligere forbedret. Automat kasse styringen ble mere og mer automatisk fra Ecuèn og chiptuning en kunne ofte gjøres via bilens diagnose kontakt. Også kalt Obd kontakt, seriell tuning, ppc tuning og mange andre flotte ord.

Felles nevneren er at chiptuning da foregikk enklere ved at personen som skulle chiptune bilen tok med sin data maskin inn i bilen og koplet seg til der og utførte chiptuningen.

 

Chiptuning fra 2009 og videre

Her er bilens teknologi og Ecu blitt ytterligere avansert.

Chiptuning via bilens Obd kontakt blir stadig vanskeligere. Bonanza tiden for Ecu chiputning på denne måten er over. Ofte blir det brukt ord som at bilen er sperret for chiptuning. Dette er en sannhet med modifikasjoner. Men jobben blir normalt vanskeligere. Og en står ofte igjen med at det er spesialistene som før kunne lodde chip som i dag kan gjøre slike jobber. For å chiptune bilen må en nå ofte åpne bilens ecu og kople seg på innvendig, Og nye ord for chiptuning som  Bdm tuning og Boot mode dukker oftere og oftere opp. Det som nå skjer er at chiptuning via såkalt eksterne chiputnings bokser mere og mere tar over tuning markedet.

 

Chiptuning via Boks tuning. ( Power boks )

Dette er en metode hvor chiptuningen ikke gjøres i bilens ecu. Men man monterer en boks på bilen, oftest på motoren, som står der permanent.

Denne måten å chiptune bilen på kom allerede på 90 tallet med analoge og mere enkle bokser.

Disse systemene er etter hvert , som bilen i seg selv, blitt mere og mere avanserte. I dag er chiptuning med såkalte power bokser overlegent mht antall chiptuninger. Dette fordi det er rimelig for kunden. Man får en masseproduksjon av chiptuning en. En slipper betale en fagmann for timeforbruk til innstalasjonen og resultatet for kunden blir veldig bra! Også sammenlignet med ecu chiptuning. Så som nevnt, antall biler som i dag kjører rundt med chiptuning er nok i stort overtall chiptunet med boks tuning.

 

Chiptuning av bensin biler

Her også er stikkordene turbo og data.

I de siste år så er revolusjonen som kom på 90 tallet på diesel også kommet til bensin markedet. Små lettløpte motorer med turbo kommer ut i vanlige person biler. Dette gjør igjen at også at chiptuning via powerboks har inntatt dette markedet. Både på diesel og bensin motorer er det i dag mere og mer vanlig at man kopler seg på mere enn ett sted på motoren. For eksempel både på turbo siden og brennstoff siden. Så i og med problemet med nye biler, avanserte Ecuèr og tuning sperre så blir her også chiptuning via powerboks meget aktuelt.

 

Chiptuning og drivstoffbesparelse.

Dette er mer opp til føreren…………

En chiptunet bil vil normalt sett være mere effektiv på lite og mellom gass. For å lage ett enkelt og lettforståelig bilde. Hvis man endre kun en ting på en chiptunet bil- man øker turbo trykket.

Det er lett å forstå at en da på lite og mellom gass får mere kraft ut ved å trykke gasspedalen likt inn som før. Mao må redusere inntrykket av gasspedalen for å holde lik fart.

Men hva så med full gass? Ett større turbo trykk i seg selv gir ikke nødvendigvis «vesentlig» mere kraft på full gass. Her må man også tilføre mere drivstoff.

Derfor. I de øyeblikk du kjører på full gass på en chiptunet bil. Så bruker du opp en del av det du har spart.

 

Mao- chiptuning og drivstoff besparelse henger veldig sammen med førerens bruks adferd. Sørlandets bil og import AS |
Rosselandsveien 6 |
4647 Brennåsen |
Tlf. +47 91 91 71 71 |
Org.nr. 993 551 384
Verified by VisaMastercard SecureCodeSvea Web PayPaypal

Solution by Dots | Powered by Makeweb.no